KÉRDÉSED VAN?

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni, foxpost csomagautomatánál pedig CSAK bankkártyás fizetés lehetséges!

Az áfás (27% ÁFA) számlát elektronikus úton küldjük a rendelés során megadott e-mail címre!

A rendelésed leadása után automatikusan küldjük ki a számlát, ha esetleg még sem érkezett volna meg, vagy elkeveredett volna a leveleid között, vedd fel velünk a kapcsolatot, és kiküldjük ismételten!

A webáruházunkban a csomagautomatába való szállítást javasoljuk, ami egy környezet , pénztárca és időbeosztásbarát megoldás.

A csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagot bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

Természetesen házhoszállítás is választható a rendelésed leadása során – A futárnak készpénzzel vagy bankkártyával fizetheted ki a csomagod!

A rendeléseket lehetőség szerint  átadjuk a futárszolgálatnak, legkésőbb 2 munkanap az egyedi termékek esetén 1-3 munkanap (terheltségtől függően).

– Házhozszállításnál a feladást követő munkanapon kézbesíti a csomagot.

– GLS Csomagautomatában feladást követő 1-2 munkanapon belül átvehető.

– GLS Csomagpontra feladást követő 1-2 munkanapon belül átvehető.

Ha bármi féle hiba merül fel rendelésed során, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot azonnal!

Minden sikeres megrendelés esetén küldünk vásárlásról visszaigazüló e-mailt, ami tartalmazza az adataidat, és a rendelés tartalmát.

Ha ez nem érkezik meg, akkor vagy rossz e-mail címet adtál meg, vagy nem sikerült a rendelés valamilyen hiba végett.

Ha nem kaptál visszaigazoló e-mailt, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Amennyiben másik tokot szeretnél, küldd vissza 30 napon belül és díjmentesen kicseréljük a kívánt típusra vagy színre 

– Ezalól kivételt képeznek az egyedi termékek! Az egyedi termék a vásárló elképzelése szerint készül, egyéni rendelésre, így azt nem tudjuk visszavásárolni.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Ha terméket szeretnél cserélni, kérünk érdeklődj  a info@woodlove.hu e-mail címen pontos információkért vagy Facebook oldalunkon üzenet formájában!

Az alap telefontokokra, és kiegészítőkre 15 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a telefontokodat, vedd fel velünk a kapcsolatot az hello@woodlove.hu e-mail címen.

A rendelés fizetési kötelezettséggel jár amit a rendelés leadásakor elfogadsz.

Lemondásra a csomag feladásáig van lehetőség, ha módosítani szeretnél a rendelés adatain mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha csomagod már a készhezvételkor sérült (csomagolás szakadt vagy egyéb külsérelmi nyom látható rajta) akkor vetess fel egy jegyzőkönyvet a futárral erről és bontsd ki előtte a terméket ha tényleg sérült a tartalom akkor küld vissza nekünk rögtön és küldünk egy újat. 

Ha pedig a csomagod látszatra sértetlen és a termék még is sérült, fotózd le a sérülést, termékhibát,  és továbbítsd nekünk a képet, panaszod leírásával, mi pedig megpróbáljuk mielőbb orvosolni a problémát!