SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL:

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.
Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, az GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

SZÁLLÍTÁS GLS CSOMAGAUTOMATÁBA / GLS CSOMAGPONTRA :

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő GLS Csomagautomatába / Csomagpontra kérni a csomagod, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod. A csomagautomaták többségét 0-24 órában haszálhatod, a csomagpontok pedig a választott hely nyitvatartása alatt átvehető!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön.  Megértésedet előre is köszönjük.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT +400Ft)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted.
Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

FIZETÉS STRIPE SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: www.stripe.com